Despre teoria conspirației în vremea COVID-19

1
35
Teoria conspirației - World Health Organization

În paralel cu pandemia de COVID-19, circulă în media la fel de multe teorii ale conspirației ca și numărul de viruși SARS-CoV-2 care joacă tontoroiul în migratori.

Situația în care ne aflăm acum are doar două explicații posibile: prostia și iresponsabilitatea guvernanților sau o planificare exactă, pusă în practică de forțe oculte care doresc să schimbe semnificativ cursul istoriei.

Prima variantă este extrem de plauzibilă, deoarece dovada prostiei și iresponsabilității politicienilor am primit-o zi de zi timp de zeci de ani.

Ceea de doua reprezintă un scenariu perfect pus în scenă, cu scopul de a crea un nou pol de putere la nivelul întregii umanități și de a mâna turma imensă de bizoni în direcția dorită.

Având în vedere evenimentele care deja s-au produs la scară globală și repetarea cu încăpățânare criminală a unor greșeli impardonabile, consider că scenariul de mai jos este cât se poate de plauzibil, cu mențiunea că ultimele 5 puncte își așteaptă confirmarea în lunile și anii următori:

  1. Scenariile genului Science Fiction având ca temă pandemia, abordează problematica, din poate punctele de vedere, de aproape un secol. Filmul Contagion, realizat în 2011, este cel mai bun exemplu.

2. Organizația Mondială a Sănătății avertizează, în repetate rânduri, cu privire la riscul iminent al pandemiei devastatoare, de nivel apocaliptic.

3. La începutul anului 2019, OMS transmite protocolul cu privire la reacția în caz de pandemie (de gripă) tuturor guvernelor lumii

În urmă cu un an (13 martie 2019)

Posted by Știri on Sunday, 15 March 2020

4. Apare un nou coronavirus în China, cât se poate de real și natural, iar epidemia scapă de sub control. Candidatul perfect, cu un grad ridicat de contagiozitate, care vizează, în special, persoanele cu probleme imunitare cauzate de alte afecțiuni, cu precădere diabet, cancer, boli cardio-vasculare, etc.

5. China este certată de politicieni și mass-media pentru că a reacționat greoi la pericolul reprezentat de SARS-CoV-2

6. După o lună, toate guvernele democratice sunt prinse nepregătite și primele măsuri adoptate, precum repatrierea masivă a milioane de persoane din zonele fierbinți, favorizează răspândirea rapidă a coronavirusului

7. Personalul medical este trimis în prima linie fără echipament corespunzător și capătă aură de eroism și, chiar, martiriu

8. Numărul deceselor, din anumite zone, devine impresionant, însă, raportat la întreaga populație este nesemnificativ, în special, dacă este comparat, spre exemplu, cu numărul deceselor provocate, în fiecare zi, de cele peste 100 de forme de cancer.

9. Se descoperă antivirusul, acesta fiind distribuit la scară largă de marile companii farmaceutice, cu testarea, în paralel, a întregii populații.

10. Guvernele adoptă protocoale stricte cu privire la epidemii și vaccinări, însoțite de programe masive de achiziție a materialelor și instrumentelor medicale.

11. Statutul medicilor, mai ales al celor din domeniul virusologiei și al celor conexe, ajunge la nivel de  zeitate în societate, însoțit de privilegii exagerate.

12. Politicienii nu mai ies din cuvântul medicilor și al companiilor farmaceutice, aprobând fără reținere orice cerere, pentru a nu fi sancționați de electoratul înfricoșat bine de spectrul unei noi pandemii, cu o rată a mortalității mult mai ridicată.

13. Organizația Mondială a Sănătății primește puteri executive cu privire la situațiile epidemiologice cu potențial pandemic și devine, de facto, PRIMUL GUVERN PLANETAR.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here