Acasă Politică Vlad Voiculescu are dreptate în scandalul morților!

Vlad Voiculescu are dreptate în scandalul morților!

923
0

Voiculescu Vlad a fost asasinat politic de Câțu Florin. Va accepta situația Barna Dan? Dar agentul Cioloș?

Vlad Voiculescu este un habarnist, din aceeași specie cu Burleanu. Cu ochi albaștri, creată de profesori gen Dâncu, Pieleanu, Măgureanu. Din păcate pentru el, viitorul politic și l-a sinucis, într-un moment de rătăcire, când a girat, legal sau nu, formarea unui grup de lucru care să investigheze exactitatea raportărilor privind decesele provocate de COVID-19.

Liberalii au crima în masă în ADN și guvernele Orban și Câțu nu s-au abătut de la moștenirea politică Brătianu – Sturdza, ba chiar au reușit să omoare mai mulți români decât cei sacrificați în Războiul de Independență și sfârtecați de tunuri în Răscoala din 1907 la un loc.

Corupția liberalilor ucide! Cel puțin 26.000 de români au fost sacrificați de iresponsabilitatea liberală, începând cu mesajele nazistului Iohannis din februarie-martie 2020, urmate de acțiunile trioului Orban-Vela-Aurescu, prin care a fost permisă răspândirea epidemiei de SAR-COV-2 pe teritoriul României.

În cele două evenimente majore de la finalul secolului XIX și începutul secolului XX și-au pierdut viața inutil peste 25.000 de români, pentru niște obiective politice ale Domnitorului, ulterior Regelui, Carol I și ale Partidului Național Liberal.

Acum, suntem omorâți nu de gloanțele turcilor, lăcomia rușilor și a afaceriștilor evrei sau de obuzele artileriei regale, ci de minciunile și foamea de bani a iohanniștilor, culmea, de sorginte atât nazistă, cât și marxistă. Cine spunea că extremele nu se atrag?

Voiculescu plătește prețul că a zgârmat în căcat. După cum spuneam la început, într-un moment de rătăcire, pentru că avea cu totul altă misiune încredințată de stăpânii lui. Faptul că numărul raportat de români răpuși de COVID-19 este mult mai mic decât cel real era evident. Ce deranjează grav este faptul că afirmația vine dintr-o sursă cât se poate de oficială. Nu de la Șoșoloance, ci din interiorul Guvernului României.

Florin Câțu a reacționat că orice golan cu un nivel redus de mijloace de exprimare. Acest prim ministru a fost pus în funcție, așa cum a fost pus anterior în funcția de ministru al Finanțelor Publice, cu unicul scop să jefuiască la maxim România. Și își face perfect treaba. Nu trebuie decât să urmărim un singur indicator, gradul de îndatorare. La demisia guvernului condus de telectuala Veorica Dăncilă, România avea un grad de îndatorare de 34% raportat la PIB. În prezent, la doar un an și patru luni de la la instalarea lui Câțu, acest indicator s-a dublat. De la 300.000 milioane la 600.000 milioane previzionate la finalul acestui an (planificarea este de 460.000 milioane).

Câțu, Oraban și Iohannis nu omoară doar prezentul, ci mai ales viitorul. Eu nu am copii (cel puțin din câte sunt conștient), deci nu mă preocupă prea tare datoria publică. Însă, cei care spun că pentru ei copii reprezintă Cerul și Pământul, că sunt dispuși declarativ să facă orice nelegiuire pentru ei, consider că sunt doar niște mincinoși și ipocriți. Viitorul  majorității copiilor de astăzi este asasinat de Treimea Iohannis – Orban – Câțu în numele unei iluzorii perpetuări la conducerea României cu sprijinul Mafiei trans-europene.

Sincer, nu înțeleg ce l-a apucat pe Voiculescu să bage bățul în groapa comună a deceselor provocate de COVID-19. Poate asistăm la o ofensivă a serviciilor secrete franceze asupra celor germane, în contextul în care Angela Merkel e deja istorie? Sau poate că Vlăduț e de la Casino Putin?

Cert este faptul că o anchetă riguroasă a DIICOT, dacă este permisă, va releva cu siguranță o subraportare penală cu consecințe deosebit de grave. Chiar și prin prisma faptului că funcționari ai DSP-urilor au schimbat statutul unor morți din CODID-19 în non-COVID-19 pentru a permite, creștinește, anumite ceremonii interzise prin lege, în condițiile date. Contra-cost sau pro-bono!

Oricum, cineva trebuie să meargă la pușcărie! Vlad Voiculescu și grupul lui de lucru sau Orban/Câțu și guvernul lui Iohannis. Variantă legală de mijloc nu există!

PS. Așa cum a subliniat și președintele ales al FRF, Răzvan Burleanu, indiferent de situație, primul-ministru Florin Câțu este foarte, foarte prost. Nu știe absolut nimic! Se bagă ca musca în lapte în chestiuni legislative care-i depășesc capacitatea intelectuală!