România are o mare problemă și pe Johannis îl mâncă-n cur. Gradul de ocupare al pușcăriilor e de peste 150% și România va începe din luna mai să plătească o amendă de aproximativ 100 de milioane de euro, pentru încălcarea flagrantă a drepturilor omului.

Fuhrer Romania Johannis

Lăsând la o parte faptul că deținuții stau clae peste grămadă, intervin în plus și condițiile de lagăr de concentrare. Nu spune nimeni să faci lux în închisori, însă nici nu avem voie să dezumanizăm ceea ce, în primul rând, Uniunea Europeană consideră că trebuie reabilitat și reintegrat societății.

Personal, consider că anumite infracțiuni trebuie sancționate cu pedeapsa capitală. Evident, după ce toate procedurile judiciare au fost epuizate, exact ca în anumite state din SUA. Însă, viziunea europeană e diferită și dacă ne dorim să facem parte din această familie de state trebuie să respectăm și regulile ei. Altfel, putem să ne exprimăm așa cum au făcut-o, de curând, britanicii și să ne cărăm din UE.

În această seară, o mică parte a populației Bucureștilor a ieșit în stradă să protesteze. Pentru ce? Împotriva PSD. Alt mesaj coerent nu a existat. Deci, un mesaj politic 100%. Surpriza a venit din partea lui Klaus Werner, pensionarul de la Cotroceni. Folosind instituția prezidențială și prerogativele acesteia, a ieșit să facă baie la Universitate și s-a așezat în fruntea coloanei de manifestanți cu mașina de serviciu și toată garda SPP. Deci, Președintele României a făcut exact ce au făcut Oprea în calitate de ministru și Nițu în cea de procuror general. Adică, a utilizat instituția și resursele acesteia în interes personal. Penalul! Abuz în serviciu, evident. Tovarășa Kovesi trebuie să se sesizeze și să pună în mișcare urmărirea penală.

Un al doilea aspect de remarcat. Manifestanții se opun modificării unor Ordonanțe de Urgență prin alte Ordonanțe de Urgență. Unde au fost prima dată? Acum, declarativ, Guvernul dorește să modifice articolele declarate neconstituționale. Deci, cei din stradă se opun Constituției României și statului de drept. În consecință, ei nu pot să fie decât anarhiști, neonaziști sau nostalgici comuniști.

Ultima variantă nu e probabilă, deci rămân în picioare primele două. Aceste curente îi sunt extrem de dragi lui Klaus Werner. Acesta a făcut profit din traficul cu orfani imediat după 89 (poate a fost o faptă extrem de bună pentru respectivi copii, însă tot trafic se numește), dar și din revendicarea și însușirea proprietăților Grupului Etnic German, confiscate de statul român în urma tratatului de la Londra, prin decret al ultimului monarh. Grupul Etnic German a fost o organizație nazistă care a contribuit cu toate resursele la planurile lui Hitler, inclusiv la deportarea evreilor din Ardeal.

Ura din venele lui Klaus Werner este congenitală și nu e de mirare că își dorește ca cei condamnați penal pentru diferite fapte, indiferent de natura lor, să putrezească în închisoare, fizic sau moral, la fel ca în lagărele de concentrare naziste. Nu mai lipsește decât să propună, ca soluție, parfumul Zyklon B pentru rezolvarea suprapopulării penitenciarelor.

Codurile adoptate în urmă cu niște ani conțin niște aberații greu de descris, dar nu vom analiza decât infracțiunea vizată de manifestanții spălați pe creier. Abuzul în serviciu. Știe cineva ce conține articolul 297 care reglementează această infracțiune? Probabil foarte puțini. Fapta funcționarului public… De ce nu și a unui privat? Un director de firmă nu poate să comită abuz în serviciu? Evident că poate și cu consecințe uneori mult mai grave. Însă ce trebuie remarcat e că prin Codul Penal nu a fost incrimitată o faptă, ci o categorie profesională, ceea ce constituie discriminare. Acest aspect nici măcar nu a fost corectat în proiectul OUG și acesta este unul dintre motivele pentru care consider că a fost prost formulat.

Fapta este faptă, infracțiunea este infracțiune și pedeapsa se aplică oricui o comite. E ca și cum am redefini violul ca fiind fapta comisă de tineri frumoși și liberi de pe Facebook sau pedofilia ca fiind fapta comisă de pensionari, etc.

Așa cum am anticipat în 2014, Johannis se dorește a fi un mic fuhrer pe malurile Dâmboviței. Însă nici măcar umbră a lui Erdogan nu poate să devină, pentru că în următoarele zile, în mod normal, îl paște suspendarea. Ceea ce a făcut în seara aceasta confirmă faptul că în România există o putere ocultă, care ignoră voința populară exprimată prin vot, controlează instituțiile statului și singura soluție pentru un climat respirabil este destructurarea acesteia începând cu tentaculele din Palatul Cotroceni.