Acasă Externe Hunter Biden, anchetat de FBI! Presa americană, adevărata unealtă de dezinformare

Hunter Biden, anchetat de FBI! Presa americană, adevărata unealtă de dezinformare

397
0

Hunter Biden este un avocat și pictor ratat, drogat de îi sar ochii din cap. Singura lui calitate este aceea că este fiul, singurul copil supraviețuitor, al lui Joe Biden.

Nu voi relua toată povestea, însă trebuie menționat faptul că averea familiei Biden s-a constituit pe cariera politică a actualului președinte al SUA. Eminența cenușie a familiei este însă fratele James Biden, cel care a monetizat în cash funcțiile ocupate de Joe.

În 2019, drogatul a dus la reparat un laptop, dar a uitat să plătească și să îl recupereze. După o vreme, proprietarul service-ului s-a uitat pe hard-disk și a descoperit bomba care ar fi trebuit să pună capăt carierei politice a lui Joe Biden, acuzat la acea vreme de corupție de președintele SUA, Donald Trump. Comuniștii neo-marxiști au făcut ca toți dracii și l-au pus sub acuzare pe Trump.

Chiar dacă demersul lor a rămas fără rezultat direct, campania furibundă a slăbit credibilitatea președintelui SUA și a deschis drumul către Casa Albă pentru un politician extrem de corupt. Chiar dacă la audierile din Congres, directorul FBI, instituție care a intrat în posesia laptopului lui Hunter Biden, a confirmat autenticitatea informațiilor conținute, nimeni nu a fost interesat de adevăr.

Aproape toată presa americană, în special cea controlată de comuniști și serviciile secrete, a repetat obsesiv că laptopul cu pricina face parte dintr-o campanie rusească de dezinformare care are ca scop denaturarea rezultatului alegerilor din 2020 în favoarea lui Donald Trump.

Vârful de lance al propagandei au fost, ca de obicei, CNN și New York Times. Iată ce spunea marele cotidian în octombrie 2020: “The laptop prompted concerns about Russian disinformation because the intelligence community has warned for months about Russian attempts to influence the election, including by spreading disinformation about the Biden family. Russia has conducted a hacking campaign to find information damaging to the Biden campaign, most notably through a hack on Burisma.”

După un an și jumătate, același cotidian recunoaște autenticitatea informațiilor conținute de laptopul lui Hunter Biden, confirmă acuzațiile lui Trump la adresa familiei nesătule și aduce informații din cadrul anchetei federale, fără să prezinte scuze pentru dezinformarea grosolană a publicului. Ce scriu, de fapt, avocații ziarului într-un limbaj specific, spre finalul articolului cu titlu aproape banal: “People familiar with the investigation said prosecutors had examined emails between Mr. Biden, Mr. Archer and others about Burisma and other foreign business activity. Those emails were obtained by The New York Times from cache of files that appears to have come from laptop abandoned by Mr. Biden in a Delaware repair shop. The email and others in the cache were authenticated by people familiar with them and with the investigation”

Momentul publicării acestui articol, cu scopul de a-și spăla mâinile jegoase, nu e deloc întâmplător. Atenția este concentrată pe războiul din Ucraina și ar putea trece neobservat. Însă, cei care susțin de ani de zile că familia Biden este coruptă până în măduva oaselor, chiar cu bani ucraineni, nu dorm.

Pentru a face cât mai puțină pușcărie, Hunter Biden a plătit 1 milion de dolari taxe pentru șpăgile primite de la ucraineni. Însă, logica elementară ne spune că un ratat ca Hunter nu era vreo miză pentru a fi corupt, iar șpaga era destinată omului cu funcție și putere de decizie, Joe Biden, vice-președinte al SUA și, acum, președinte al celei mai importante democrații din lume.

Presa românească, care în aceste zile duce o campanie acerbă pro-cenzură, nu suflă un cuvânt pe acest subiect. Tătucul neo-marxist nu trebuie deranjat din somnul de… frumusețe.