Acasă Externe Laboratorul din Wuhan, sursa pandemiei COVID-19! Dosarele X sunt redeschise de Departamentul...

Laboratorul din Wuhan, sursa pandemiei COVID-19! Dosarele X sunt redeschise de Departamentul Energiei

441
0
De aici a scăpat gândacul! Institutul de Virologie din Wuhan, plauzibilă sursă a pandemiei de COVID-19

Laboratorul din Wuhan al Institutului de Virologie este posibila sursă a pandemiei de COVID-19. Un raport al Laboratorului Național Lawrence Livermore readuce în prim-plan ceea ce a fost catalogat “teorie a conspirației”. Concluzia raportului, considerată ca fiind de “încredere scăzută”, indică “scurgerea” accidentală din laborator ca plauzibila sursă a pandemiei de COVID-19.

Chiar dacă autorul a considerat că informațiile pe care s-a bazat concluzia nu sunt de încredere, raportul a ajuns în atenția administrației Biden, Congresului și a FBI. De ce este reactivată acum o temă catalogată ca fiind teorie a conspirației? Motivul este evident! Se mai arată o pisică Chinei…

China trebuie ținută departe de Rusia, mai ales din punct de vedere militar. Administrația Biden nu are prea multe pârghii să constrângă Beijing-ul, exceptând sancțiunile economice, unele fiind deja impuse de ani de zile. Astfel că încearcă să ducă o campanie de defăimare la nivel mondial, demnă de cele mai josnice tabloide, și recurge la scenarii copiate din “The X Files”.

Am avut deja scena balonului meteorologic transformat în instrument de spionaj al bazelor nucleare americane. Acum, exact ca în “The X Files”, apare un laborator al Departamentului Energiei cu un raport despre originea pandemiei COVID-19.

Întrebarea ridicată obsesiv de Fox Mulder, agentul FBI, fără să primească vreodată un răspuns clar, ne vine acum în minte: ce treabă are un laborator al Departamentului Energiei cu virologia?

Apoi, în mod firesc, mai intră două întrebări pe țeavă: ce treabă și interes avea National Institutes of Health (NIH) să finanțeze Institutul de Virologie din Wuhan și de ce a finanțat Pentagonul o duzină de laboratoare biologice în Ucraina? În traducere liberă, de ce instituții publice se ocupă de probleme care nu intră în aria lor de competență?

The Truth is Out There …