Acasă Politică Reglare de conturi, în stil mafiot: Cîțu, Șarpele cu Pene-n Dos, executat...

Reglare de conturi, în stil mafiot: Cîțu, Șarpele cu Pene-n Dos, executat sumar!

507
0
S-a dovedit de ceva timp faptul că penalul Florin Câțu nu e vreun Superman, ci un doar un bufon folosit pentru treburile murdare ale grupului infracțional din PNL coordonat de la Cotroceni

Florin Cîțu era în toamnă Superman! Viitorul PNL și reformatorul României, cel care avea să conducă Guvernul vreme de 7 ani. Însă, după șapte luni Șarpele cu Pene-n Dos este zero, ca pe etoro.

Marioneta a fost trasă pe linie moartă după ce și-a îndeplinit misiunea: prejudicierea statului român cu peste 50 miliarde de euro, în timp record.

Cîțu a fost executat de Licuriciul Negru. Ordinul a fost transmis palmat la Cotroceni. Formarea Guvernului PNL-PSD, împotriva oricărei morale, a fost un semnal cât se poate de clar.

Totuși, Cîțu a fost plasat într-un post călduț, șef la Senat, pentru contribuția sa la prăduirea României. Dar l-a mâncat la colon să facă turism diplomatic în SUA. Departament exclusiv al nazistului de la Cotroceni.

În două minute și trei mișcări, infractorului i-au fost jumulite PeNeLe din Dos, iar la vară va fi trimis în ultima bancă a Senatului.

În urma acestor evenimente, avem certitudinea că principalele partide din România, cele aflate la Guvernare (PSD, PNL, UDMR) sunt conduse din afara țării și nu reprezintă interesele legitime ale poporului român.

Dovada este reprezentată de faptul că nu există un program de guvernare, nu există un program de redresare economică, nu există nici cel mai mic set de măsuri pentru a combate efectele crizelor. România e în stare de avarie și hemoragia banilor publici ne va leșina, în curând, pe toți.

Din acest punct de vedere, actualul ministru al Finanțelor Publice (Câciu) promitea, nu cu mult timp în urmă, că ne va spune unde au ajuns zecile de miliarde de euro împrumutate de Cîțu. S-a auzit ceva pe tema aceasta? Mucles!

Chiar dacă nu se vede la televizor, România este mai distrusă de guvernarea PNL decât este Ucraina în urma războiului. Și greul d-abia acum începe!