De trei zile-ncoace mare agitație în mediile rapidiste. Chiar dacă public imaginea prezentată arată FCRB ca fiind un proiect de succes, în spatele ușilor eșecurile se țin lanț. Ceea ce nu se vede, dar se simte, e faptul că se strânge lațul.

Academia de Partid / Pancu Niculae Tudorache
The winter is coming! Dacă informațiile care circulă în mediile rapidiste se confirmă, trei dintre pilonii Academiei de Partid s-au retras deja din proiect

Semnalele sunt multiple și vin pe diferite canale. Cele mai importante informații, care vor fi confirmate sau nu zilele următoare, sunt că Spiritul Rapidului, Pancone&Nico, a părăsit Academia de Partid, iar Tuddy Tudorache s-a retras strategic și nu mai discută nimic despre FCRB.

Având în vedere interesul ridicat al procurorilor cu privire la ilegalitățile comise în legătură cu Academia de Partid, nu este exclus ca acesta să fie motivul pentru care vor produce evadări spectaculoase din proiect.

În această seară, conform discuțiilor dintre rapidiști, Daniel Niculae ar fi anunțat la DigiSport că ar fi părăsit deja scena. Ciudat e că nimeni din presă nu a sesizat această informație, mai ales că Academia de Partid a fost promovată masiv și în fals ca fiind succesoarea Rapidului.

Eforturile ilegale de a substitui Rapidul cu Academia de Partid continuă, dar șansele de reușită se reduc pe măsură ce inițiatorii lor se afundă într-o stare infracțională din ce în ce mai gravă.

Oficial, pe pagina de Facebook a Academiei Rapid au apărut azi câteva postări, dintre care două rețin atenția. Prima se referă la o vacanță pe care jucătorii o vor petrece împreună la Neptun între 8 și 13 iulie, iar cea de-a doua, afișată cu o oră înainte de presupusa intervenție a lui Daniel Niculae la DigiSport, este un scurt clip cu Daniel Pancu și Daniel Niculae, care cântă în vestiarul Rapidului.

În mod evident, ceva se leagă și nu iese fum fără foc. Iar săptămâna viitoare, luni și marți, se vor petrece două evenimente majore, cel puțin, în legătură cu viitorul Academiei de Partid. Să mai avem puțină răbdare…